SäännötSäännöt

1 § Saavu ajoissa. Jos olet myöhässä, sanktiona on saman tien suoritettava 10 burpeeta / 1 myöhästynyt minuutti. Burpeet motivoivat sinua tulemaan ensi kerralla ajoissa sekä toimivat tehokkaana alkulämmittelynä.

2 § Valmentajan tehtävä on valmentaa, myös Sinua. Kysy kysymyksiä ja pyydä apua. Jätä egosi salin ulkopuolelle. Kun valmentaja kehottaa Sinua korjaamaan tekniikkaa tai vähentämään painoja, siihen on aina hyvä syy.

3 § Anna treenikaverillesi nostorauha. Jos kaveri on parhaillaan esim. valmistautumassa työntämään suorille käsille oman ennätyksensä tai tekemässä raskasta kyykkyä, älä häiritse nostoa kävelemällä hänen eteensä. Huomioi tekemisissäsi aina muutkin treenaajat. Muista turvaväli, eli varo aina etenkin rautaa nostavaa treenaajaa, etteivät putoavat painot vahingoittaisi ketään.

4 § Älä pudota tyhjää levytankoa, käsipainoja tai kahvakuulia, ettei kukaan tai mikään menee rikki. Käsittele myös soutu- ja hiihtolaitteita hellästi.

5 § Magnesiumia on kaikille saatavilla metalliämpäreissä. Käytä mankkua siten, että ylijäämät jäävät ämpäriin. Et todennäköisesti kuitenkaan tarvitse mankkua niin usein ja niin paljoa kuin kuvittelet tarvitsevasi. Mikäli aiheutat sotkua, siivoat itse. Imuri löytyy siivouskaapista, jonka sijainnin voit tarkistaa valmentajalta.

6 § Siivoa omat jälkesi ja kaikenlaiset eritteesi: hiki, veri, oksennus jne. Valmentaja neuvoo, mistä löydät puhdistusliinoja. Mikäli sinulla on käytössä treenikamppeiden säilytystä varten lokero, merkitse siihen oma nimesi ja pidä se siistinä.

7 § Palauta kaikki käyttämäsi tarvikkeet omille paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen. Jos et jaksa laittaa välineitäsi paikoilleen treenin jälkeen, olet treenannut liian kovaa tai käyttänyt liian suuria painoja.

8 § Voit tuoda lapsesi mukana salille, omalla vastuullasi. Lapsille on varattu oma nurkkaus, missä heidän tulee olla sinun treenatessasi. Huolehdithan myös, että lastenkin jäljet ja leikit tulee siivottua. Treenialueelle on lapsilta ja lemmikkieläimiltä turvallisuussyistä ehdottomasti pääsy kielletty, aina.

9 § Jokaisella salin käyttäjällä on oikeus auttaa sinut takaisin oikealle polulle, eli huomauttaa sääntörikkomuksista. Se on myös sinun parhaaksesi, eikä oikeuta loukkaantumaan henkisesti tai fyysisesti.

10 § Salilla arkisin klo 8-17 ehdoton painojen pudottelu- ja metelöintikielto.