CrossFitin aloittaminenCrossFitin aloittaminen

Harjoittelun aloittaminen CrossFit Espoossa tapahtuu joko käymällä On Ramp -kurssi tai ottamalla riittävä määrä henkilökohtaisia tunteja (vähintään 6 kpl). Näiden tavoitteena on käydä läpi CrossFit-harjoittelun perusteet sekä totuttaa keho harjoitusmetodin intensiivisyyteen.

Kurssi kestää 4 viikkoa ja sisältää 12 harjoituskertaa, jokainen kestoltaan n. 1h 30min.

Seuraavat On Ramp -kurssit:

On Ramp -kurssin hinta on 250 €. Tämä sisältää On Ramp -kurssin sekä kesä ja heinäkuun treenimaksut (saat treenata niin usein kuin haluat). Samalla treenimaksulla saat treenata CrossFit Espoossa ja CrossFit 10K:ssa.

Ota yhteys Pete Auviseen (pete(ät)crossfitespoo.com, 0400 488 049), mikäli koet, että yksityinen On Ramp -kurssi on sopivin vaihtoehto sinulle tai kaveriporukallesi.

CrossFit on voima- ja kunto-ohjelma, jonka tarkoituksena on kehittää ihmisen fyysisiä osa-alueita mahdollisimman tasapuolisesti ja tehokkaasti. CrossFit-salilla tehdään mm. painonnostoa, kehonpainoharjoittelua ja parannetaan aerobista kuntoa.

CrossFit On Ramp -kurssi järjestetään, jotta jokainen ymmärtää CrossFit harjoittelun perusteet ja tietää mitä valmentaja tarkoittaa kaikilla ohjeillaan. CrossFit On Ramp -kurssin aikana opetellaan kaikki CrossFit-harjoittelun perusliikkeet: kurssin aikana kyykätään, vedetään, työnnetään sekä harjoitellaan erilaisia taitoja.

CrossFitin aloittaminen sopii ihan kenelle tahansa, kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa harjoittelutaustaa. Vammoja voidaan kiertää skaalaamalla ja harjoittelua pystytään keventämään joko helpottamalla kyseistä liikettä tai vaihtamalla se toiseen liikkeeseen.

Kurssille osallistuminen vaatii motivaation, positiivisen asenteen ja varustukseksi riittää normaali sisäliikuntavarustus, sopivat kengät ja juomapullo.

On Ramp -kurssi kestää neljä viikkoa ja harjoituskerrat ovat 3 kertaa viikossa á 1,5h. Kurssiin kuuluu kurssin jälkeisen kuukauden ilmaiset harjoittelut eli kurssimaksulla saat 2kk:n harjoittelut (onramp -kurssi + 1kk vapaata harjoittelua).

Kurssin aikana ei nosteta raskaita painoja vaan harjoitellaan tangoilla sekä kehonpainoilla ja ne valitaan harjoittelijan kyvyn mukaan. Yhden kurssitunnin aikana harjoitellaan yhtä – kolmea eri liikettä, joita kerrataan useampaan kertaan kurssin aikana.

On Ramp -kurssin jälkeen muuttuu se, että alat harjoittelemaan muiden salilla kävijöiden kanssa ja osallistut päivän treeniin (WOD = Workout Of the Day). Kaikilla tunneilla on aina valmentaja paikalla, jonka tehtävä on antaa ohjausta jokaiselle asiakkaalle, joka kyseisellä treenikerralla on läsnä.”

Käsipaino, kettlebell, penkki
Painonnosto