Hinnasto & LaskutusHinnasto & Laskutus

  • 1kk 115€

  • 3kk 335€

  • 6kk 630€

  • 12kk 1180€

Hinnat voimassa 1.1.2022 alkaen. Jäsenyys maksetaan aina kerralla yhdessä erässä.

On Ramp -kurssi

Kurssin hinta on 250 €, pitäen sisällään seuraavan kuukauden treenimaksun.

Yksityistunnit (1-3 hlöä): 110 €/h

Lue tarkemmin: CrossFitin aloittaminen

Laskutusyhteystiedot

Asiakkaat saavat laskun sovituin laskutusvälein (1 kk, 3 kk 6 kk tai 12 kk). Laskut tulevat WODconnect-palvelusta (pois lukien paperilaskut ja laskut yrityksille) laskutuskauden alussa 1. päivä ja eräpäivä on kuluvan kuun 15. päivä.

Jäsenyys on aina kuukausittainen eli kuun ensimmäisestä päivästä viimeiseen päivään ja jatkuu automaattisesti valituin jaksoin kunnes ilmoittaa lopettavansa.

Laskut tulevat sähköpostiin ja laskut voidaan maksaa verkkopankissa, kortilla tai Mobilepaylla. Myös paperilasku on mahdollista saada ja sen laskutuslisä on 10€ / lasku. Jos aiot pitää tauon treenauksesta, niin ilmoita siitä ajoissa laskutus(ät)crossfitespoo.com. Tauolta palatessasi sen hetkiset hinnat astuvat voimaan.

1kk jäsenyyksissä tauotus vähintään 2 viikon ajaksi onnistuu vain sairaustapauksissa lääkärintodistuksella.

3 kk, 6 kk ja 12 kk jäsenyyksiä voi tauottaa seuraavasti:
– 3 kk jäsenyys 2 kpl vähintään 2 viikon tauotusta per laskutusjakso
– 6 kk jäsenyys 3 kpl vähintään 2 viikon tauotusta per laskutusjakso
– 12 kk jäsenyys 4 kpl vähintään 2 viikon tauotusta per laskutusjakso

Tauosta on aina ilmoitettava ETUKÄTEEN sähköpostilla osoitteeseen laskutus(ät)crossfitespoo.com.
Jälkikäteen ilmoitettuja taukoja ei huomioida, paitsi sairaustapauksissa jälkikäteen lääkärintodistuksella. Kokonaiset tauolla olleet kuukaudet kirjataan aina maksetun jäsenyyden jatkoksi. Kahden tai kolmen viikon tauko hyvitetään seuraavassa laskussa alennettuna jäsenmaksuna.

Jos haluat irtisanoa jäsenyytesi, niin siitä on ilmoitettava sähköpostilla osoitteeseen laskutus(ät)crossfitespoo.com vähintään 7 vuorokautta ennen laskun eräpäivää. Käyttämättä jäänyttä jäsenyyttä ei korvata tai siirretä toiselle henkilölle, mikäli sitä on irtisanomishetkellä vielä jäljellä.

Jos haluat muuttaa laskutusväliä, ilmoita myös siitä sähköpostitse laskutus(ät)crossfitespoo.com ennen uutta alkavaa laskutuskautta.

Salilla myytävät tavarat tiskiltä ja vaatteet ostetaan Wodconnectin ostoskori-toiminnon kautta. Juomakaapin juomat maksetaan kortilla tai lähimaksulla.

Voit maksaa jäsenyyttäsi Smartumilla, ePassilla, Edenredillä ja Eazybreakillä.

Käyttö: Jos haluat maksaa jäsenyyttäsi liikuntaeduilla, maksa haluamasi summa appilla tai selaimen kautta ohjeiden mukaan ja valitse saajaksi CrossFit Espoo. Laita maksusta kuitti (screenshot riittää) laskutus(ät)crossfitespoo.com, niin maksu hyvitetään avoimeen laskuun. Jos maksat vain osan laskusta liikuntaedulla, laskutus muokkaa ja päivittää avoimen laskun WODconnectiin. Jos maksat koko summan, laskutus hyvittää maksun ja kuittaa laskun maksetuksi.

CFEspoo valmentajat