Imperiumin erikoistunnitImperiumin erikoistunnit

CrossFit Espoo

Painonnosto

Erityisesti aloittelijoille tarkoitettu painonnoston tekniikkatunti. Tunti varataan Wodconnectin Bookings-osiosta ja mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Vetäjinä Noora Karjalainen ja Leo Ketonen

Liikkuvuus (toistaiseksi tauolla)

Tunnilla avataan kehoa ja lisätään samalla hallintaa ja voimaa erilaisten harjoittelumetodien kautta (monipuolisesti esim. voimistelun, kehonpainoharjoittelun ja venyttelyn erikoistekniikoiden maailmasta tutuin keinoin). Tavoitteena on kehittää toimivampi keho eri liikesuunnissa, sekä saada uusia ideoita omatoimiseen liikkuvuusharjoitteluun ja omien harjoitusten alkulämmittelyjen yhteyteen. Tunnilla on tarkoitus edetä oman tason mukaan laadukkaaseen liikkeeseen keskittyen ja se sopii hyväksi vastapainoksi vauhdikkaammallekin menijälle. Tunti on avoin kaikille treenikokemuksesta riippumatta eikä vaadi erillistä ilmoittautumista, vetäjänä Elena Kozharskaya. Vinkki: Teema paljastetaan usein vähän etukäteen Westendin Ristiinkuntoilijat -Facebook-ryhmässä (liity sinne!). 

Gymnastics

Gymnastics-tunnilla käydään läpi lajinomaisten voimisteluliikkeiden tekniikoita ja niiden vaatimia oheis- ja liikkuvuusharjoitteita. Tuntia vetävät Veronica Dolhain, Noora Karjalainen, Essi Antervo ja Leo Ketonen.

HUOM! Mahdolliset aikataulumuutokset kannattaa aina tarkistaa nettisivujen harjoitusajat-osion kalenterista. Niistä tiedotetaan myös Westendin Ristiinkuntoilijat -Facebook-ryhmässä (liity sinne!).

CrossFit 10K

Painonnosto

Tunti on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka olet juuri aloittanut CrossFitin tai perustekniikka on muuten jäänyt vähemmälle huomiolle. Paikkoja on 10/kerta ja ne varataan Wodconectista Bookings-osion kautta, kun sinne ilmestyvät. Tunneilla käydään perustekniikoita läpi, joten painoja ei tarvitse pelätä. Ohjelma muodostuu siten, että vuoroviikoin tehdään tempausta, rinnallevetoa ja ylöstyöntöä (snatch ja clean&jerk). Rinnallevetoa ja ylöstyöntöä myös yhdistetään kokonaiseksi nostoksi tasaisesti. Saavu salille ajoissa ehtiäksesi omatoimisesti lämmittelemään ja mobbailemaan, jotta päästään tunnin alettua heti asiaan. Valmentajana Jussi Nenonen ja Noora Karjalainen.

Active Recovery

Kehonhuollon lisäksi tämä tunti on hyvää vastapainoa rankemmille treeneille ja tuo täten tasapainoa kokonaisharjoittelulle ja keholle. Tunnilla on tarkoitus myös rauhoittua. Tuntia vetää Piia Neuvonen.

Päivin syvävenytys

Päivi Vartia vetää lajinomaisia syvävenyttelyitä.

Gymnastics

Tunneilla harjoitellaan lajin omaisten voimisteluliikkeiden tekniikoita ja niiden vaatimia oheis- ja liikkuvuusharjoitteita. Teemoina mm. kippiliikkeet (leuka, t2b), köysikiipeily, muscle upit sekä renkailla että tangossa, käsilläseisonta, – kävely ja -punnerrukset. Parillisilla viikoilla teemana on tanko/renkaat/köysi ja parittomilla viikoilla käsilläseisonta, – kävely ja -punnerrukset. Gymnastics-tuntia vetävät Noora Karjalainen, Essi Antervo, Leo Ketonen, Veronica Dolhain ja myös muita ammattitaitoisia voimisteluvalmentajia.

HUOM! Mahdolliset aikataulumuutokset kannattaa aina tarkistaa CrossFit 10K:n nettisivujen harjoitusajat-osion kalenterista. Niistä tiedotetaan myös Konalan Ristiinkuntoilijat -Facebook-ryhmässä (liity sinne!).